Den klassiske collage

I en klassisk collage skaber jeg en harmonisk komposition med dine billeder i deres rene originale form.
Trods billedernes forskellighed vil de komme til at balancere. Jeg fjerner uønskede elementer og fremhæver det vigtige i dine billeder.

 

Et minde om flotte resultater med avl af dressurheste

"Stald WI" - klassisk collage til hestestutteri

 

Få dine skønne minder
samlet i en stilfuld collage

Når du vælger en collage i klassisk stil, skaber jeg en rolig og harmonisk komposition med dine udvalgte billeder. Selvom dine billeder er meget forskellige, vil jeg få dem til at "balancere". Ved hjælp af grafiske teknikker kan jeg fjerne eller sløre uønskede elementer, så det vigtige i motivet fremhæves. Ved at arbejde størrelsesforhold og farvetoning kan jeg skabe en harmonisk helhed.

Dine fotos skal være skarpe til denne type collage

I en klassisk collage fremstår dine fotos med detaljer, og det kræver at dine originale fotos er skarpe og i høj kvalitet. Jeg giver dig en tilbagemelding, hvis der er problemer med kvaliteten på dine fremsendte fotos.

 

 

 

 

Konfirmander - Magnus & Gustav - klassisk collage - sammensætning af 3 fotos
Den klassiske collage

•  Dine fotos fremstår med detaljer
•  Fotoets originale farver bevares eller tones ens
•  Opstillingen er harmonisk
•  Udtrykket er roligt
•  Jeg fraklipper uønskede elementer
•  Jeg udtoner/beskærer efter behov